VILL DU LÄRA DIG TRADING OCH TEKNISK ANALYS OCH SKAPA EN MÖJLIGHET FÖR DIG ATT INTE BLI EN AV DE 75% SOM FÖRLORAR PENGAR INOM 90 DAGAR?

VEM är utbildning för?

Du som tänkt börja med trading eller du som kämpar med att bli konsekvent i din trading. Vi går igenom allt från grundläggande delar som utrustning, tidsupplösningar, fundamental och teknisk analys hela vägen till färdiga tekniker, som du kan börja använda direkt, och system för att systematiskt analysera marknaden på samma sätt varje gång. Vi visar även vad du ska tänka på när du skriver din tradingplan, backtesting och money management.

– Helt enkelt en Komplett Trading Utbildning!

Vem är JAG och varför ska du köpa av mig?

Henrik Siverhall heter jag som driver Pattern Trading Sverige. Jag har sedan början på 90-talet handlat med aktier utifrån Teknisk analys och har även på senare tid både day- och swing-tradeat, mestadels, valuta.
Redan i mina unga år har jag varit aktiv inom Aktiespararna, på lokal nivå (Kiruna), både som ordförande för Unga Aktiespararna och utbildare inom grundläggande aktiekunskaper. Idag sitter jag med i Aktiespararna Skellefteå’s styrelse.
Jag är även medlem i ”STAF” (Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening) och därigenom ansluten till moderorganisationen ”IFTA” (International Federation of Technical Analysts). (För medlemskap krävs att man är en professionell aktör (analytiker, daytrader etc.) eller besitter dokumenterade kunskaper och erfarenhet inom området).

Mitt engagemang kommer att vara högsta fokus och supporten, som främst sker i Live QnA grupp webinar, finns till för dig under hela vägen. Allt för att stötta dig, sparka dig i baken eller bara finnas där som en klagomur när det går tungt. Mitt mål är att ta dig hela vägen till att bli konsekvent i din trading.

Varför lägger jag inte bara all min tid på trading om jag nu är så duktig?

En fråga som jag fått mer än En gång.
Ett enkelt svar på den frågan är att jag vill hjälpa andra att få lyckas också. Men en annan del av sanningen är att jag är alldeles för rastlös för att bara göra En sak. Jag älskar trading men har svårt att sitta still. Jag kör även detta, med utbildningar och mentoring, men även Regional Development Manager för en plattform som är på väg in i Sverige samtidigt som jag är delaktig i ett projekt där en mäklare vill etablera sig här i Sverige. När jag inte gör allt detta så är jag tvåbarnsfar med hela ”paketet” – Villa, Volvo, Vovve, Vigsel.

Vad innehåller Utbildningen?

Förutom moduler och delar nedan så ingår som sagt Mentoring via Live QnA Webinar.
Att ha någon att fråga och diskutera med, löpande – Bara DET är värt priset på utbildningen!

Modul 1 – Grunderna
– Utrustning och plattformar
– Grafer och Candlesticks
– Tidsupplösningar
– En traders fyra steg
– Fundamental analys
– Teknisk analys

Modul 2 – Fibonacci och mönster
– Trender, Support och motstånd
– Fibonacci
– Dubbel topp / Dubbel botten
– Introduktion till Harmoniska mönster
– AB=CD mönster

Modul 3 – Psykologi
– Målsättning
– Psykologi: Disciplin och mental uppbyggnad
– RAS: Retikulärt Aktiveringssystem

Modul 4 – Kombinerad Teknisk Poäng
– Kombinerad Teknisk Poäng
– KTP: Praktisk tillämpning

Modul 5 – Backtesting, Tradingplan och Moneymanagement
– Backtesting
– Skapa en Tradingplan
– Moneymanagement Strategier

Modul 6 – Summering, vi knyter ihop säcken.
– Vad händer nu?

.

Dessutom kommer vi inom kort att lägga till ett par BONUS delar – som ni automatiskt kommer att få tillgång till.
Bland dessa hittar man till exempel Candlestick formationer och ytterligare tekniker man kan använda i sin trading.

Vad säger andra om utbildningen?

Varför jag valde Pattern Trading Sveriges kurs är för att jag genom den fick nära kontakt med Henrik och på så sätt enkelt får personliga svar på min frågor som har dykt upp. Han sitter på så mycket kunskap. Jag är jätte nöjd med online kursen Henrik har. Ångrar inte att jag tog steget för att lära mig om trading. Jag fick lära mig allt ifrån analyser till mental träning. Min dröm är att ha en oberoende inkomst som ger mig frihet att jobba mindre och resa mer. Jag känner att jag är på god väg. Efter all kunskap jag har fått så kan jag bygga vidare och med tiden blir en bra trader.

Jenny Hedberg

Min tradingresa började för cirka två år sedan. Jag satt och tänkte på framtiden och hur jag skulle kunna leva gott men ändå kunna spara. Förutom andra kriteriet som ett jobb och inte allt för dyrt boende kom jag fram till att jag var tvungen att på något sätt förvalta mina sparade pengar. Jag har alltid tyckt att ekonomi är spännande och visste att det fanns något som hette aktier, dock inte hur det fungerade rent praktiskt. Jag började alltså med kunskapen om att man kunde köpa och sälja aktier. Eftersom jag gått en företagsekonomiutbildning visste jag ju ett och annat om nyckeltal etc. Så jag tänkte “Det kan inte vara så svårt” (Läs Roberts hela text här)

Robert Frennessen

Jag kan rekommendera den här utbildningen starkt !
Jag har tagit tidigare utbildningar av andra aktörer och jag måste säga att den här utbildningen är den bästa !
Utbildningen passar den som är helt ny eller har lite kött på benen.
Den är grundläggande för teknisk analys, Men går även in mer avancerat på vissa områden.
Följer även med bra dokument som kommer hjälpa dig i din trading.

Martin Wesström

Jag är jätteglad att jag gick denna utbildning hos Pattern Trading Sverige. Jag hade läst många böcker om trading tidigare men lärde mig mycket mer via Henrik. I utbildningens olika punkter förklaras alla detaljer väldigt tydlig. Rekomenderar denna utbildning starkt – både för nybörjare och även de som har lite ”kött på benen” redan.

Arya Eisa

När du gjort ditt köp kommer du få tillgång till utbildningen Direkt!!

.

.

Vi ses inne på Medlemssidan!

Disclosures, Terms and Conditions