Ta del av en riskfri medlemsupplevelse – över 6h utbildnings videor

Utan Automatiska betalningar | Utan Dolda villkor | Utan Gömda avgifter

.

JUST NU – SOMMARPRIS ENDAST 9:-  (Ord. 49:-)

Utbildning

Skapa en bra grund

Få grundläggande kunskap och ta del av ett antal utvalda videor från vårat kompletta utbud.

Inspelade Live Q&A

Hitta svar på många frågor

Du får åtkomst till några av våra Q&A videor där du får svar på frågor som både nya och lite mer erfarna elever brukar ställa sig.

Live Q&A och Live Tradingrum

Se och lär medan du själv handlar

Logga in under våra Live sessioner och se hur vi analyserar, planerar och exekverar våra trades – samtidigt som vi förklarar och svarar på frågor. Under våra Live Q&A sessioner har du full tillgång till oss som mentorer där vi svarar på frågor och funderingar runt allt som har med Trading och Teknisk analys att göra.

Vanliga frågor

Man får tillgång till våran plattform och delar från våra utbildningar i medlemskapet.

Trial på 49kr fyller två syften….

Först och främst är det ett prisvärt sätt för nya traders att utvärdera våran utbildningsportal och uppleva medlemsfördelarna som vi har.

För det andra är det ett effektivt sätt att upprätthålla integriteten i vår Community. Vårt mål är att skapa ett nätverk av likasinnade traders som ser allvaret med vad de gör, genom att kräva en betalning, (även så lite som 49kr) kan vi se till att du är den du säger att du är, och det hjälper oss att förhindra troll, hatare och nejsägare från att förstöra våran Community.

Oroa dig inte, det finns inget som gömmer sig i det finstilta. Provmedlemskapet (Trial) är en engångsbetalning, klart och enkelt. Det finns inga kontrakt, dolda avgifter, hemliga upsells, eller automatiska förnyelser. Om du bestämmer dig för att fortsätta efter att din prov period har avslutats måste du göra en ny beställning för det medlemskap och betalningsupplägg som du önskar.

Ja! Ditt trial medlemskap inkluderar fullt tillträde till live-rummet. Vi hoppas att du kikar in och ser mervärdet av att följa oss där.

Ja! Det inkluderar utbildningar i videoformat, i HD kvalitet, sammansatt i ett paket från vårat medlemskap.

Ta del av en riskfri medlemsupplevelse – över 6h utbildnings videor

Utan Automatiska betalningar | Utan Dolda villkor | Utan Gömda avgifter

Vad säger våra kunder

Efter att ha tradat småbolag sedan 2016 med framgång nådde jag en punkt där det inte gick lika bra längre, när det gamla inte fungerar längre är det dags att se sig om efter något nytt och jag började snegla på teknisk analys. Jag hittade Pattern Trading Sverige och deras utbildningar som ingår i medlemskapet, då jag är rädd om min hjärna när det gäller nya kunskaper så är det viktigt att utföra en källkritik så man slipper lära sig fel och lägga tid senare på att lära om. Sagt och gjort började jag leta information om Henrik Siverhall och kunde konstatera att han både är upptagen i STAF (Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening) samt involverad i Aktiespararna. Jag tog sedan steget och gick med, och är mkt nöjd. Medlemskapet innehåller grunder såväl som mer avancerad teknisk analys, tekniker att börja med, psykologiska aspekter så som riskhantering och mental uppbyggnad, money management strategier, nedladdningsbara dokument och allt detta på ett väldigt enkelt och pedagogiskt vis. Och det värdefullaste av allt ett fantastiskt mentorskap med full support både när man kört fast eller motivationen sviktar lite.

Varför jag valde Pattern Trading Sverige är för att jag genom dem fick nära kontakt med Henrik och på så sätt enkelt får personliga svar på min frågor som har dykt upp. Han sitter på så mycket kunskap. Jag är jätte nöjd med de online utbildningar Pattern Trading har i sitt medlemskap. Ångrar inte att jag tog steget för att lära mig om trading. Jag fick lära mig allt ifrån analyser till mental träning. Min dröm är att ha en oberoende inkomst som ger mig frihet att jobba mindre och resa mer. Jag känner att jag är på god väg. Efter all kunskap jag har fått så kan jag bygga vidare och med tiden blir en bra trader.

Min tradingresa började för cirka två år sedan. Jag satt och tänkte på framtiden och hur jag skulle kunna leva gott men ändå kunna spara. Förutom andra kriteriet som ett jobb och inte allt för dyrt boende kom jag fram till att jag var tvungen att på något sätt förvalta mina sparade pengar. Jag har alltid tyckt att ekonomi är spännande och visste att det fanns något som hette aktier, dock inte hur det fungerade rent praktiskt. Jag började alltså med kunskapen om att man kunde köpa och sälja aktier. Eftersom jag gått en företagsekonomiutbildning visste jag ju ett och annat om nyckeltal etc. Så jag tänkte “Det kan inte vara så svårt” (Läs Roberts hela text här)

Jag kan rekommendera detta medlemskap starkt !
Jag har tagit tidigare utbildningar av andra aktörer och jag måste säga att utbildningarna och innehållet man får här är det bästa !
Utbildningarna som ingår, för allt ingår, passar den som är helt ny eller har lite kött på benen.
Det är grundläggande för teknisk analys, men går även in mer avancerat på flera områden.
Följer även med bra dokument som kommer hjälpa dig i din trading.

Jag är jätteglad att jag tog detta medlemskap hos Pattern Trading Sverige. Jag hade läst många böcker om trading tidigare men lärde mig mycket mer via Henrik. I utbildningarna som ingår och deras olika punkter förklaras alla detaljer väldigt tydlig. Rekommenderar denna utbildning starkt – både för nybörjare och även de som har lite “kött på benen” redan.

Har läst grafer i över 10 år. Vimsat runt på olika forum utan att ha fått någon riktig klarhet. Kommit fram till olika ideer visserligen som jag försökt följa. Men efter Henriks kurser i olika nivåer har jag fått vissa delar bekräftade och fått lägga till vissa bitar och nu går tradingen betydligt bättre. + att Henrik finns där i sina forum och svarar på frågor och funderingar. Dessa kurser kan starkt rekommenderas!

Ta del av en riskfri medlemsupplevelse – över 6h utbildnings videor

Utan Automatiska betalningar | Utan Dolda villkor | Utan Gömda avgifter