En Fördjupad Tradingupplevelse

Det är svårt att navigera på marknaderna på egen hand, men din resa som trader är på väg att bli mycket enklare! På Patterntrading har vi utvecklat en helt ny modern plattform för innehåll som kombinerar det absolut bästa inom utbildning, expertanalyser, proprietära handelsverktyg och ett professionellt nätverk.

Registrera dig för ett medlemskap idag så har du tillgång till allt!

UTBILDNING

Nu behöver du inte längre köpa flera kurser för att se till att du har tillgång till all information du behöver. Med ditt Patterntrading-medlemskap har du full tillgång till varje utbildning vi levererar via vår plattform.

Hittills har vi utvecklat tre separata utbildningar så att du kan börja med de absoluta grunderna och sedan gradvis arbeta dig upp till mer avancerade koncept som Fibonacci-analys, handelspsykologi, pengehantering, Supply & Demand och mer. Varje utbildning har delats upp i moduler som innehåller ämnesspecifika lektioner, vilket gör det enkelt för dig att arbeta i din egen takt och fokusera på den information som är viktig för dig.

Om det inte vore nog … vårt mål är att se till att du alltid är utrustad med den senaste informationen, därför kommer ditt PatternTrading-medlemskap också att inkludera allt nytt innehåll som läggs till plattformen. Vi har redan nya utbildningar och innehåll under utveckling och dessa kommer alla att göras tillgängliga för dig utan extra kostnad!

Hörnstenen

Det grundläggande inom Trading

Alla måste börja någonstans och våra grundläggande delar hjälper dig att få rätt start. För att på bästa sätt kunna ta till sig de mer djupgående och avancerade delarna måste grunderna finnas på plats – hörnstenen i ditt lärande.

Grunden

En studie i “Price Action”

Att förstå prisrörelser och veta hur man “talar marknadens språk” är en viktig färdighet för alla framgångsrika traders. Våran utbildning innehåller delar där du lär dig att korrekt analysera prisets rörelser samt utveckla en kunskap om olika strategier som för närvarande används av professionella traders runt om i världen.

Avancerat

Avancerade strategier för en ökad fördel

Om du är redo att ta din trading till en helt ny nivå är det detta du har väntat på. Utbildningen innehåller flertalet delar där du lär dig en mängd avancerade strategier som används i våra Live Tradingrum dagligen. Vi täcker bland annat Fibonacci, trend- och mottrendshandel, mönster och mycket mer.

Psykologi

Förstå Trading Psykologi

Delarna som behandlar psykologi kommer inte bara att utveckla en stark förståelse för trading psykologi, du kommer också att lära dig om effektiva strategier, för att hantera ditt tankesätt, som är utformade för att få kontroll över dina känslor och hjälpa dig att uppnå en ny nivå av struktur och disciplin i din trading.

Tradingplan

Hantera din trading som ett företag

Lär dig att hantera din trading som ett företag istället för att behandla det som ett sätt att “bli-rik-snabbt”. Vi går igenom tradingplan och strategiutveckling, backtesting, penninghantering och positionering. När du är klar med dessa delar kommer du att förstå viktiga koncept av framgångsrik trading som ofta förbises och undervärderas.

Det kommer mera!

Man slutar aldrig att lära sig

PatternTradings medlemskap inkluderar inte bara allt det innehåll som är tillgängligt på plattformen just nu, utan du kommer alltid få tillgång till de nya utbildningar, ny mjukvara eller liknande, som vi lägger till i plattformen i framtiden – utan extra kostnad för dig.

EXPERTANALYS & COACHING

Med ett Patterntrading-medlemskap kommer du att få ta del av en helt ny nivå av förtroende eftersom du vet att du har ett team av erfarna traders till ditt förfogande. Med obegränsad tillgång till Live tradingrum, veckovisa live-Q&A-sessioner och inspelade videoarkiv, realtidsuppdateringar och expertanalyser har du möjlighet att interagera med och lära av andra traders.

COMMUNITY

Vi hör det från våra kunder hela tiden … trading är en ensam aktivitet. Sanningen är att de flesta traders inte känner någon annan som är involverad i just trading. Tyvärr resulterar detta ofta i att traders söker gemenskap på “fel” platser.

På PatternTrading vet vi hur mycket “Gemenskap” betyder. Gemenskapen kan ge utbildning, inspiration och motivation, men vi inser också att gemenskapens värde är starkt beroende av kvaliteten på människor i den. Därför kommer vi alltid att tillhandahålla er en central punkt där denna gemenskap finns.

ALLT DU BEHÖVER

Vi på PatternTrading bestämde oss för att ändra på sättet som vi interagerar med traders och hur traders interagerar mellan varandra. Vi ville se till att alla våra kunder får det absolut bästa vi har att erbjuda. Det finns många delar man behöver, och vill ha tillgång till som både ny och erfaren trader, och vårat mål med denna plattform är att kunna leverera allt du behöver via en och samma plattform.

Vi lever i en föränderlig värld – därför vill vi även hålla våran plattform levande och under ständig utveckling och förbättring. Allt för Din skull.