CRAB Mönster

Crab mönstret är ett exakt harmonisk mönster som upptäcktes år 2000. Crab är ett tydlig 5-punkts mönster som använder en 1,618 projektion av XA benet exklusivt. Detta är den mest kritiska aspekten av mönstret och definierar nivån i mönstrets Potential Price Zone (PRZ).

Den extrema (2,618, 3,14, 3,618) fib projektionen av BC kompletterar 1,618 XA Fib Extension. Dessutom använder Crab främst ett alternativ AB=CD för att komplettera PRZ.

Även om ett AB=CD är nödvändigt för ett giltigt mönster, så är alternativ 1,27 eller 1,618 beräkningen den vanligaste variationen i PRZ. I själva verket är det 1,618 AB = CD mönstret som är det vanligaste mönstret som används.

Det är viktigt att notera att det alternativa AB=CD mönster inom Crab är den minst viktiga faktorn i PRZ.

Kombinationen av 1,618 projektionen av XA benet och den extrema BC projektion som skapar vanligtvis ett distinkt område för slutförandet av mönstret i sig. I själva verket är AB=CD beräkningen förmodligen det minst viktiga i Crab mönstret än alla andra mönster.

Även om AB = CD strukturen är mindre viktig i fallet med Crab, bör mönstret fortfarande har en tydlig symmetri. På grund av den yttersta av de prognoser som används i slutförandet av mönstret, krabba upplever ofta kraftiga pris åtgärder och dramatiska återföringar. Det är vanligt att priset åtgärder att ha extrema intervall, snabbt testa krabba PRZ under vändning. I själva verket upplevde priset åtgärder i Crab mönster avslutningar är vanligtvis den mest extrema av alla mönster.