NY HOS OSS? BÖRJA HÄR!

BLI MEDLEM? LÄS MER HÄR!

Vad säger våra kunder

Efter att ha tradat småbolag sedan 2016 med framgång nådde jag en punkt där det inte gick lika bra längre, när det gamla inte fungerar längre är det dags att se sig om efter något nytt och jag började snegla på teknisk analys. Jag hittade Pattern Trading Sverige och deras utbildningar som ingår i medlemskapet, då jag är rädd om min hjärna när det gäller nya kunskaper så är det viktigt att utföra en källkritik så man slipper lära sig fel och lägga tid senare på att lära om. Sagt och gjort började jag leta information om Henrik Siverhall och kunde konstatera att han både är upptagen i STAF (Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening) samt involverad i Aktiespararna. Jag tog sedan steget och gick med, och är mkt nöjd. Medlemskapet innehåller grunder såväl som mer avancerad teknisk analys, tekniker att börja med, psykologiska aspekter så som riskhantering och mental uppbyggnad, money management strategier, nedladdningsbara dokument och allt detta på ett väldigt enkelt och pedagogiskt vis. Och det värdefullaste av allt ett fantastiskt mentorskap med full support både när man kört fast eller motivationen sviktar lite.

Varför jag valde Pattern Trading Sverige är för att jag genom dem fick nära kontakt med Henrik och på så sätt enkelt får personliga svar på min frågor som har dykt upp. Han sitter på så mycket kunskap. Jag är jätte nöjd med de online utbildningar Pattern Trading har i sitt medlemskap. Ångrar inte att jag tog steget för att lära mig om trading. Jag fick lära mig allt ifrån analyser till mental träning. Min dröm är att ha en oberoende inkomst som ger mig frihet att jobba mindre och resa mer. Jag känner att jag är på god väg. Efter all kunskap jag har fått så kan jag bygga vidare och med tiden blir en bra trader.

Min tradingresa började för cirka två år sedan. Jag satt och tänkte på framtiden och hur jag skulle kunna leva gott men ändå kunna spara. Förutom andra kriteriet som ett jobb och inte allt för dyrt boende kom jag fram till att jag var tvungen att på något sätt förvalta mina sparade pengar. Jag har alltid tyckt att ekonomi är spännande och visste att det fanns något som hette aktier, dock inte hur det fungerade rent praktiskt. Jag började alltså med kunskapen om att man kunde köpa och sälja aktier. Eftersom jag gått en företagsekonomiutbildning visste jag ju ett och annat om nyckeltal etc. Så jag tänkte “Det kan inte vara så svårt”

Jag kan rekommendera detta medlemskap starkt !
Jag har tagit tidigare utbildningar av andra aktörer och jag måste säga att utbildningarna och innehållet man får här är det bästa !
Utbildningarna som ingår, för allt ingår, passar den som är helt ny eller har lite kött på benen.
Det är grundläggande för teknisk analys, men går även in mer avancerat på flera områden.
Följer även med bra dokument som kommer hjälpa dig i din trading.

Jag är jätteglad att jag tog detta medlemskap hos Pattern Trading Sverige. Jag hade läst många böcker om trading tidigare men lärde mig mycket mer via Henrik. I utbildningarna som ingår och deras olika punkter förklaras alla detaljer väldigt tydlig. Rekommenderar denna utbildning starkt – både för nybörjare och även de som har lite “kött på benen” redan.

Har läst grafer i över 10 år. Vimsat runt på olika forum utan att ha fått någon riktig klarhet. Kommit fram till olika ideer visserligen som jag försökt följa. Men efter Henriks kurser i olika nivåer har jag fått vissa delar bekräftade och fått lägga till vissa bitar och nu går tradingen betydligt bättre. + att Henrik finns där i sina forum och svarar på frågor och funderingar. Dessa kurser kan starkt rekommenderas!