Vi erbjuder en heltäckande tradingutbildning inklusive Live Mentoring – Varje vecka

I modul 1 tar du första steget till att börja med trading.

Vilken utrustning behöver man?
Vilken plattform ska man använda?
Vad är Japanska Candlesticks?
Vad är skillnaden mellan teknisk och fundamental analys?

Modul 2 tar oss vidare in i det tekniska.
Vi går igenom hur man använder Fibonacci verktyget samt så tittar vi på ett grundläggande mönster och hur man kan använda det.
Vi introducerar även Harmoniska mönster och kikar på det mest grundläggande, men även det viktigaste, mönstret: AB=CD.

I denna modul går vi igenom grundläggande förståelse för vad man bör tänka på när man skapar sina målsättningar, hur ens disciplin påverkas och hur Du själv kan påverka din inlärnings process och ditt långsiktiga agerande.

Modul 4 – vi kombinerar olika tekniker till ett system för att skaffa oss bästa möjliga edge.
Vad är ”Kombinerad Teknisk Poäng” och hur applicerar vi det?

Hur gör man när man bakåttestar?
Vad ska man tänka på när man skapar sin Tradingplan? Vi kikar även på Money Management strategier i denna avslutande del.

6 moduler + Bonus innehåll som ständigt uppdateras.

Men framför allt – Mentoring varje vecka genom Live Q&A webinar där vi tillsammans kan reda ut frågetecken och lära av varandra.

Varför jag valde Pattern Trading Sveriges kurs är för att jag genom den fick nära kontakt med Henrik och på så sätt enkelt får personliga svar på min frågor som har dykt upp. Han sitter på så mycket kunskap. Jag är jätte nöjd med online kursen Henrik har. Ångrar inte att jag tog steget för att lära mig om trading. Jag fick lära mig allt ifrån analyser till mental träning. Min dröm är att ha en oberoende inkomst som ger mig frihet att jobba mindre och resa mer. Jag känner att jag är på god väg. Efter all kunskap jag har fått så kan jag bygga vidare och med tiden blir en bra trader.

Jenny Hedberg

Min tradingresa började för cirka två år sedan. Jag satt och tänkte på framtiden och hur jag skulle kunna leva gott men ändå kunna spara. Förutom andra kriteriet som ett jobb och inte allt för dyrt boende kom jag fram till att jag var tvungen att på något sätt förvalta mina sparade pengar. Jag har alltid tyckt att ekonomi är spännande och visste att det fanns något som hette aktier, dock inte hur det fungerade rent praktiskt. Jag började alltså med kunskapen om att man kunde köpa och sälja aktier. Eftersom jag gått en företagsekonomiutbildning visste jag ju ett och annat om nyckeltal etc. Så jag tänkte “Det kan inte vara så svårt” (Läs Roberts hela text här)

Robert Frennessen

Jag kan rekommendera den här utbildningen starkt !
Jag har tagit tidigare utbildningar av andra aktörer och jag måste säga att den här utbildningen är den bästa !
Utbildningen passar den som är helt ny eller har lite kött på benen.
Den är grundläggande för teknisk analys, Men går även in mer avancerat på vissa områden.
Följer även med bra dokument som kommer hjälpa dig i din trading.

Martin Wesström

Jag är jätteglad att jag gick denna utbildning hos Pattern Trading Sverige. Jag hade läst många böcker om trading tidigare men lärde mig mycket mer via Henrik. I utbildningens olika punkter förklaras alla detaljer väldigt tydlig. Rekomenderar denna utbildning starkt – både för nybörjare och även de som har lite ”kött på benen” redan.

Arya Eisa

”Pattern Trading – En Komplett Trading Utbildning”

Klicka in här eller på bilden, här ovanför, för Mer Information.

Våran Facebook grupp för både nybörjare och avancerade traders, som är mycket uppskattad, växer hela tiden. Vi är nu 1000+ medlemmar. Gratis material, utlottningar, eventuella rabatter till utbildningar och mycket mer som endast medlemmar får ta del av.

Gå med du också! Klicka på knappen nedan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


© Copyright 2019 - Pattern Trading webbyrå