Glöm alla raketer och kursdubblare.

Jaga inte 50, 100 eller 200% per månad, som media och diverse profiler förmedlar just nu…

 
…nu när börsen gått som ett tåg länge och till och med en schimpans som kastar pil har större chans än slumpen att träffa rätt. Tolka mig rätt – jag missunnar Ingen stora vinster och jag är glad för de som lyckas. Jag har själv haft en riktigt fin utveckling. Men jag har under alla mina år som både trader och utbildare medvetet, och konsekvent, undvikit att förmedla eller marknadsföra ”stora vinster” eller ”Ferrari livet” osv. (Nej, jag har ingen Ferrari 😊)
 
– Jag skulle garanterat ha sålt fler utbildningar om jag hade gjort det. Hmm… 🤔🤷🏼‍♂️
 
 
Men – det är FEL budskap att ge de som är nya eller kämpar med att komma igång. Att sälja tidningar, utbildningar eller liknande med en lockelse om drömmar och orealistiska mål (för majoriteten). Att spela på massans önskan om snabba pengar.
 
 
Det är FEL på så många olika nivåer!
 
 
– Nej, jag vill bygga långvariga relationer med tillit och realistiska förväntningar hos mina elever. Det är därför jag än idag, flera år senare, har daglig kontakt med flertalet av de ”tidiga” eleverna. 🙏🏻
 
Trading ska hanteras som ett företag – din egna business. Ett professionellt och konsekvent agerande med regler och, framför allt, realistiska mål.
Nyckelord som riskhantering, psykologi, trade och money management nämns sällan eller aldrig i samband med dessa artiklar eller inlägg från självutnämnda gurus.
 
– Varför?
– För att det riktar blicken bort från orealistisk drömmar och utopier om snabba vinster. Bort från det känslomässiga. Det som tyvärr säljer lösnummer.
Varför är det så att minst 75% av alla som börjar med Trading förlorar pengar? Konsekvent.
Jag tror ni förstår…. 🤷🏼‍♂️
 
Frågar man vem som helst av de stora trader profilerna, de riktigt stora, så kommer de upprepa nyckelorden jag skrev ovan som ett mantra.
Bland annat orden som bilden visar på – ”realistiska och konsekventa vinster”.
 
 
Henrik Siverhall | CEO Pattern Trading Sverige
 
 

Private Mentoring Group (eller PMG som vi säger).

Vill du oxå ta nästa steg i din utveckling?
12 veckor av mentor ledd utbildning med fokus på 1 teknik, Tradingplan, Psykologi, Riskhantering och Backtesting.
12 veckor som ger dig alla förutsättningar för att kunna komma igång live och skapa en konsekvent lönsam trading för dig.

Klicka in och läs mer här:  Private Mentoring Group